IK Sirius Bandyklubb
Välkommen tillbaka efter sommaruppehållet!
2022-08-11 13:00

Vi hoppas att ni alla har haft ett skönt sommarlov med allt vad det innebär.

Här kommer lite information om de närmaste veckorna.
Vi har smugit igång med barmarksträningen denna vecka men det blir full fart från och med nästa. Det blir en blandning mellan isträningar på rink, innebandy och vanlig barmarksträning. Rinkträningarna kommer vi att skicka ut en kallelse till för att kunna ha koll på hur många som kommer.

Vi kommer, som det ser ut nu, att gå på stor is i slutet av augusti. Det kommer dock även att vara en del barmarksträning ända fram till dess att vi får ordinarie tider i Recoverhallen (vilket beräknas ske i slutet av oktober). Det hänger på när det blir is på Studenternas.

På fredag den 19 augusti kl. 18:00 kommer vi att ha ett spelarmöte med lite enklare att äta (smörgåstårta).

Vi ses!

Sommarträning + Svenska cupen
2022-05-23 15:00

Först så önskar vi er en trevlig midsommar och hoppas att så många som möjligt har möjlighet att vara med under nästa vecka och träna. Vi har lagt till ett ispass på söndag 26 juni och ett även den 1 juli innan vi tar sommaruppehåll med lagträningen.

Sommarträning
Ni kommer att få ut ett sommarpass med träningar (kommer via e-post men finns även här under Dokument). Ni som tränar under veckan som kommer får den även i pappersform. Se till att träna på bra under sommaren så vi kan ha en bra inledning med Svenska cupen redan i september-oktober

Svenska cupen
Vi har fått ut gruppindelningen för Svenska cupen P19 och det kommer att vara två grupper med fem lag i varje (enkelmöten dvs totalt fyra matcher var) i år. Gruppen ska vara slutspelad senast 9 oktober. Vi är i samma grupp som Sandviken (b), Edsbyn (h), Falun (b) och Rättvik (h).
1:an och 2:an i respektive grupp går till finalspelet i Edsbyn den 15-16 oktober.

Se till att ha en skön sommar allihopa så ses vi till hösten och Svenska cupen.

Välkommen tillbaka 3
2022-05-20 11:00

Än en gång vill vi passa på att välkomna en spelare tillbaka.

Denna gång är det Leo Lindgren Bombas. Leo gjorde en "utflykt" till Tellus förra säsongen men kommer nu tillbaka till Sirius. Han lyckades förra säsongen med att vinna SM-guld (P17) samt göra elitseriedebut för Tellus. Eftersom Leo går redan på bandygymnasiet i Uppsala (Cesliusskolan) så passar det kanske bra att spela med Sirius men vi är ändå mycket glada att han väljer att gå tillbaka till oss.

Välkommen tillbaka!

Välkommen tillbaka 2
2022-05-13 14:00

När vi ändå skriver på temat så vill vi passa på att välkomna Edvin Bomark tillbaka till laget.

Edvin har haft uppehåll från bandyn under några säsonger men återvänder nu som en del av ledarstaben. Edvin kommer att vara med runt laget i några olika roller och han är med redan nu under barmarkssäsongen.

Vi tycker att det är väldigt roligt att kunna hälsa "gamla spelare" tillbaka till bandyn. Det känns på något sätt extra roligt att någon också vill vara med på ledarsidan. Edvin är en omtyckt person och han kommer att bli en viktig resurs för oss under säsongen.

Välkommen tillbaka!

Välkommen tillbaka 1
2022-05-05 11:00

Vi skrev tidigare att vi har några nyheter för året att komma med.

Här kommer den första och det är att Linus Axelsson kommer spela med oss i vinter.  Han har redan varit med och kört ett antal barmarkspass och vi tycker alla att det är jättekul att se Linus tillbaka i Uppsala.

Linus går kvar på bandygymnasiet i Sandviken med det kommer att passa bra att spela med Sirius då han har en del praktik i Uppsala under året som kommer.

Varmt välkommen tillbaka!

Välkommen till en ny säsong
2022-04-22 20:58

Efter några veckors uppehåll är det äntligen dags för att starta upp en ny säsong. Vi har en del nyheter men mer om det lite senare.

Barmarksträning
Vi kommer inledningsvis att köra lagträningar under tisdagar, onsdagar och torsdagar. Se till att prenumerera på kalendern för att få information om vilka tider och vilken typ av träning som gäller.
Planen är att ha alla träning i och i anslutning till IFU arena. Vi tänker köra styrka, intervaller, smidighet och koordination på tisdagar och torsdagar samt innebandy på onsdagar.

Utöver detta så kommer vi att tillsammans med er att ta fram ett personligt träningsprogram så att ni kan lägga till den träning ni behöver själva.

Tester
Vi kommer även att köra lite tester under någon av de första träningarna för att kunna ha jämförelsevärden. Det blir en uppföljning strax före sommaren och en strax efter sommaren också.

Hoppas att så många som möjligt kan komma!