SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Sirius Bandyklubb
Fotboll
P19
Välkommen till en ny säsong
2022-04-22 20:58

Efter några veckors uppehåll är det äntligen dags för att starta upp en ny säsong. Vi har en del nyheter men mer om det lite senare. 

 

Barmarksträning
Vi kommer inledningsvis att köra lagträningar under tisdagar, onsdagar och torsdagar. Se till att prenumerera på kalendern för att få information om vilka tider och vilken typ av träning som gäller. 
Planen är att ha alla träning i och i anslutning till IFU arena. Vi tänker köra styrka, intervaller, smidighet och koordination på tisdagar och torsdagar samt innebandy på onsdagar.

Utöver detta så kommer vi att tillsammans med er att ta fram ett personligt träningsprogram så att ni kan lägga till den träning ni behöver själva. 

 

Tester
Vi kommer även att köra lite tester under någon av de första träningarna för att kunna ha jämförelsevärden. Det blir en uppföljning strax före sommaren och en strax efter sommaren också.

Hoppas att så många som möjligt kan komma!